Smartphone en meer,

Telecombinatie Bennekom is leverancier van alle bekende operators zowel voor uw mobiele als vaste telefoonaansluiting bij u thuis of op kantoor. Bij ons heeft u ook de vrije keuze in hardware van de gerenommeerde merken en desgewenst installeren wij deze werkend voor u. Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment in toestellen voor senioren en hulpbehoevenden.


Reparaties,

Telecombinatie Bennekom repareert Uw smartphone, tablet, laptops en diverse andere elektronische apparaten. Door een defect apparaat een tweede leven te gunnen, draagt u bij aan een duurzame wereld en bent u vaak voordeliger uit. Vraag naar de mogelijkheden


Mobiele aansluiting,

Uiteraard leveren wij alle mobiele abonnementen van de bekende merken zoals Vodafone, KPN en T-mobile, maar ook Tele2, Ben en Youfone. Zoekt u een abonnement in combinatie met een toestel of een sim-only abonnement?

Laat u door ons goed informeren naar de verschillende mogelijkheden en laat ons berekenen wat de meest voordelige optie voor u is. Zo heeft u bijvoorbeeld al een Sim-only abonnement voor maar een paar euro per maand!


Vaste aansluiting,

Wij kunnen u adviseren op het gebied van uw vaste aansluiting thuis of kantoor. Door de koppeling van uw huidige telefoonlijn met uw bestaande internet en TV abonnement kunt flink besparen op de maandelijkse abonnements en gesprekskosten.
Wij zijn leverancier van onder andere de merken KPN, Ziggo, T-mobile en XS4All.

Laat u door ons informeren naar de mogelijkheden!